Gran èxit de la MITMO

Unes 40.000 persones han gaudit de la 7ena Mostra Internacional de Titelles de Mollet durant tot el cap de setmana.

Aquest cap de setmana Mollet ha celebrat la setena edició de la Mostra Internacional de Titelles (MITMO) amb un gran èxit de participació. A l’entorn de 40.000 persones, tant de Mollet, com de la comarca i de la resta del país han gaudit dels espectacles i l’ambient de la MITMO. Unes 40.000 persones han gaudit d’algun de la vintena d’espectacles i activitats relacionats amb el món dels titelles que han omplert el centre de Mollet. Tots els espectacles que s’han fet a l’interior, amb aforament limitat, s’han emplenat, amb un total de 1.500 entrades venudes. D’aquestes, a l’entorn del 50% s’han beneficiat de l’acord amb el Club Súper 3, pel qual els socis amb carnet del club han gaudit de l’entrada gratuïta.

Pel que fa als espectacles d’exterior, les places de Prat de la Riba i Catalunya s’han omplert amb tots els passis d’espectacles, amb grans puntes d’ocupació el dissabte a la tarda i el diumenge al migdia a la plaça de Prat de la Riba. El parc de les Pruneres, que s’estrenava enguany com a espai de la Mostra, també ha gaudit d’un públic molt nombrós, sobretot diumenge al migdia, amb l’arrencada de l’espectacle itinerant Cavalls de Menorca i gràcies també al bon temps i al sol que va lluir.

Procedència dels visitants i coneixement de la MITMO
Pel que fa a la procedència dels visitants, el Punt d’Informació de la MITMO va elaborar nombroses enquestes entre el públic on es preguntava la procedència i com s’havien assabentat de la celebració de la Mostra. D’aquestes s’extreu que, a banda de persones de Mollet, la MITMO va atreure visitants d’arreu de la comarca, de municipis del Vallès Occidental, del Barcelonès, d’Osona, Manresa, el Tarragonès, Girona... Pel que fa a la difusió de la MITMO, la majoria de les persones de Mollet se n’han assabentat, ja sigui perquè la coneixien d’altres edicions, o bé per la premsa local (televisió, ràdio i premsa escrita) o la pàgina web de l’Ajuntament, que ha duplicat les visites en comparació amb un cap de setmana normal.

Pel que fa als visitants de fora de la ciutat, bona part han conegut l’existència de la MITMO gràcies a la difusió que s’ha fet des del Club Súper 3, ja sigui per televisió, la pàgina web o el butlletí electrònic amb l’agenda que es distribueix entre els socis. En aquest sentit, es van repartir un total de 600 gorres de la MITMO entre nens i nenes amb el carnet del Súper 3.

També hi ha gent que ha conegut la MITMO gràcies a la difusió que s’ha fet des de Turisme del Vallès Oriental, per la premsa comarcal o a través d’Internet (twitter i premsa digital). Com és habitual, moltes persones han conegut la MITMO pel boca-orella entre amics, familiars o a l’escola.

Galetes, menú i aparadors dels titelles

A banda dels espectacles, enguany han col•laborat i participat en la Mostra de Titelles el teixit comercial, la restauració i els pastissers de la ciutat. En aquest sentit, les galetes artesanes del Mollet Mullat han tingut un gran èxit, com a berenar o per fer un mos durant al matí. El Punt d’Informació va esgotar diumenge al matí la totalitat de les 1.200 galetes del Mollet Mullat (400 bossetes amb 3 galetes) que havien elaborat les pastisseries de la ciutat (Forn de Pa Prat, Pastisseria Lorena, Forn de Sant Vicenç, Fleca Llargués i Pa i cafè de l'Àvia), més enllà de les galetes “mollets” que hagi venut cada establiment.

També el Menú dels Titelles ha tingut una gran acceptació i tots els restaurants participants en aquesta segona edició s’han mostrat molt satisfets amb l’experiència. De fet, la majoria han omplert els dos dies i han comentat que no s’imaginaven que tindria tant d’èxit. Els restaurants participants han estat Sis sentits, Cal Guardabosc, Racó de Ca la Leo, Restaurant Beumala, Casa Gerardo, Ébano i La llar d’en Tariel.

El segon circuit dels aparadors dels titelles per les botigues del centre de la ciutat també ha tingut una gran participació i s’han esgotat les 500 butlletes de participació. Les botigues que han mostrat un aparador dels titelles enguany han estat Flavià Joiers, Joieria Venus, Kukades, Angulo Calçats, Issim, Benetton, Marga, Llaminadures el Fax, Egosistema i Mama Lloca.

Els comerços de Mollet també van poder obrir durant tot el diumenge, fet que els va permetre beneficiar-se del gran volum de visitants que omplien els carrers de la ciutat.

Edicions locals