Trobada de la comunitat educativa de Mollet

Divendres la Coordinadora d'AMPES de Mollet ha organitzat una trobada amb activitats lúdiques, xerrada i sopar.

La coordinadora d’AMPAS de les escoles públiques de Mollet ha organitzat una trobada educativa amb la finalitat de debatre sobre l’actual situació de l’educació pública. L’IES Aiguaviva acollirà, divendres a partir de les 17h, a tota la comunitat educativa que estigui interessada en el tema.

La coordinadora d’AMPAS de les escoles públiques de Mollet organitza aquest acte per “defensar amb fermesa el model educatiu públic" i informar sobre "les retallades que el Govern de la Generalitat està fent: supressió de línies de P3 i tancament d’escoles, augment de les ràtios, falta de substitucions de mestres, pèrdua d’hores de vetlladors i altres educadors, disminucions pressupostàries, així com l’amenaça d’una nova llei, la LOMCE que el Govern de l’Estat ens vol imposar”.

Durant la trobada es realitzaran activitats lúdiques on pares, mares, nens, nenes i mestres pintaran pancartes i cartells per estar preparats per les mobilitzacions. Seguidament, a les 19h, el pedagog de la UB, Benet Castillejos, durà a terme una xerrada informativa sobre l’anàlisi i les conseqüències de la nova llei i sobre l’estat de les retallades. Per finalitzar l’acte, hi haurà un sopar a la fresca. Tots aquells que hi vulguin participar hauran de portar el menjar i la beguda.

Edicions locals