VIII Trobada de Flautes de Bec

L’Escola Municipal de Música de Mollet organitza a trobada amb alumnes de diferents escoles municipals.

El proper dissabte 13 d'abril, a les 18h, se celebrarà a Mollet la VIII Trobada de Flautes de Bec a l’Església de Sant Vicenç. A la trobada hi participaran alumnes de les escoles municipals de música de Mollet i l'Ametlla del Vallès, i dels conservatoris de Sant Cugat, Sabadell i Vic. Aquestes trobades es van iniciar l’any 2002, impulsades per un grup de professors i professores de la comarca, entre les quals s'hi compta Montserrat Vernet, professora de flauta de bec i llenguatge musical de l'Escola Municipal de Música de Mollet, i se celebren de manera rotatòria a les diverses escoles participants.

Hi pren part tot l'alumnat de flauta de bec de cada centre, des dels més menuts que han començat fa pocs mesos l'estudi de la flauta, fins als adolescents i joves que ja cursen estudis professionals, incloent-hi també un cert nombre d'adults que han arribat per diverses vies a la pràctica d'aquest bell instrument històric.

Després de tot un dia de convivència i d'intens treball musical, els 60 participants d'aquesta trobada oferiran un concert de cloenda obert al públic, que tindrà lloc a les 6 de la tarda, a l'església de Sant Vicenç de Mollet.

Edicions locals