L’equip sènior d’handbol de Canovelles puja a segona catalana

A falta de tres partits per acabar la temporada, el primer equip de Handbol va celebrar l’ascens directe a segona catalana, el 6 d'abril.

Després de dos anys difícils per l’equip sènior masculí, els jugadors de Canovelles van aconseguir passar de tercera preferent a segona catalana en un emocionant partit, disputat al pavelló Ca la Tona, contra el Sant Quirze. Els jugadors locals, van acabar el partit celebrant l’ascens amb ampolles de casa i samarretes de l’equip, que van llençar al públic de les graderies, que van animar amb entusiasme durant tot el partit i van celebrar amb l’equip aquest desitjat ascens.

L’equip, que ha quedat en la tercera posició del rànquing  a 6 punts del quart classificat, jugarà contra el Castelldefels, el proper 20 d’abril a Canovelles, per aconseguir la segona posició de la classificació general. Sant Boi continua, en aquest sentit, en la primera posició de la classificació.


Memorial a Josep M. Tinto

El Club Handbol Canovelles celebrarà el proper diumenge, 14 d’abril, el tradicional memorial a Josep M. Tinto i Riera, primer president del Club. Durant tot el matí, els jugadors del Canovelles disputaran partits amistosos amb jugadors i jugadores d’altres equips de la comarca i, a migdia, celebraran una barbacoa popular a l’esplanada del bosc de Ca la Tona.

Edicions locals