Dilluns, Ple extraordinari sobre els mitjans de comunicació públics

L’Ajuntament de Mollet, per petició de tots els grups de la oposició, ha convocat, dilluns a les 13h, un ple extraordinari per debatre sobre els mitjans de comunicació públics locals.

La Sala de Plens de la Casa de la Vila acollirà dilluns, a les 13h, una sessió plenària extraordinària per demanda d’Ara Mollet-ERC, ICV-EUiA i PP a partir d’una instància presentada al Consistori. El tema de debat, fruit de les darreres polèmiques de Vallès Visió, seran els mitjans de comunicació públics locals. Els desacords van sorgir a partir de la marxa de tres municipis del Consorci Teledigital Mollet (CTM), fet que ha provocat ajustos pressupostaris i una nova reestructuració de la programació.

L’actual ex-director de Vallès Visió, Jordi Seguer, va fer públic el seu descontent en “no poder expressar la meva opinió per fer millores en la nova programació” i va titllar el mitjà de “poc transparent” i amb “control als continguts”. Seguer ha expressar que “les meves discrepàncies venen des de l'estiu, quan se'm va apartar de moltes de les funcions de direcció amb el consentiment del president de l'organisme”.

Tres dies després de fer publiques aquestes declaracions Seguer va ser acomiadat per, segons indica el president del CTM, Josep Monràs, “motius econòmics, ja que aquest acomiadament suposarà un estalvi aproximat de 70.000 euros anuals”. La setmana vinent Seguer presentarà oficialment una demanda contra el CTM demanant “la nul•litat del meu acomiadament ja que només ha estat una represàlia que ha sorgit a partir de les informacions publicades a la premsa”.

Edicions locals