Emília Macías, “avui és el punt de partida de molts actes reivindicatius”

La comunitat educativa de Mollet es va reunir divendres a l’IES Aiguaviva per parlar de l’estat actual de l’educació i renovar les pancartes reivindicatives.

La Coordinadora d’AMPES de Mollet, presidida per Emília Macías, va convocar divendres a la comunitat educativa de la nostra ciutat per “unir forces i parlar tots junts de la nova llei, la LOMCE, que és la agressió contra l’escola catalana”. Durant l’acte, que va iniciar-se a les 17h i es va perllongar fins el vespre, van assistir professors, directors de centres educatius, representants dels sindicats, alumnes i pares i mares.

El director de l’IES Aiguaviva, Ernest Nogueira, explicava que aquesta acció serveix per “unir-nos i anar tots a una per al millor funcionament de l’escola pública”. Nogueira manifestava que “els professors estan molt saturats” i que de cara al curs vinent “es preveuen molts problemes amb l’aplicació de la nova llei”.

De la seva banda, Rosa González, mestre d’educació infantil de l’Escola Princesa Sofia, es queixava de que “cada vegada hi ha menys recursos en educació i els nens són qui pateixen les conseqüències. Aquest any ja ens han tancat un curs de P3 i no sabem com aniran les coses”.

Durant la tarda de divendres, Benet Castillejos, pedagog de la Universitat de Barcelona, va analitzar amb els assistents les conseqüències de la nova llei i va explicar els seus efectes sobre l’escola pública catalana.

Edicions locals