Mollet participa a la Biennal de Teatre de l’ONCE

La ciutat de Mollet i una desena de poblacions catalanes acolliran durant cinc dies la XIV Biennal de Teatre a Cegues de l’ONCE.

El proper divendres 19 d’abril, el Teatre Can Gomà acollirà una de les 16 representacions de la Biennal de Teatre a Cegues que organitza l’ONCE. A la Biennal participen una desena de grups de teatre recolzats per l’ONCE, integrats per 125 actors i actrius, més de la meitat dels quals tenen discapacitat visual.

A Mollet, el 19 d’abril, a les 7 de la tarda, es representarà l’obra La soga, de Patrick Hamilton, de la cia. Grup La Balandra de Cartagena. Les entrades es poden adquirir gratuïtament  al Centre Cultural La Marineta.

La Biennal oferirà una programació molt àmplia, amb representacions que abasten des de la comèdia nacional espanyola, fins a obres contemporànies i adaptacions de grans clàssics.
La Biennal representa una oportunitat única per gaudir d'una excel•lent manifestació artística col•lectiva, de grups que integren persones cegues o amb discapacitat visual greu. Les representacions d'inauguració i cloenda tindran lloc al Teatre Principal de Terrassa. La Biennal compta amb la col•laboració de l'Obra Social "La Caixa".

Edicions locals