Recepció als joves campions molletans Viñuelas, Fuentes i Musachs

L'alcalde de la ciutat va voler felicitar-los personalment i els va animar a continuar en el mateix camí.

El dilluns a la tarda, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, va rebre als joves molletans Isaac Viñuelas, campió d’Espanya aleví de futbol sala, i Ona Fuentes i Clara Musachs, campiones d’Espanya de minibàsquet.

Isaac Viñuelas, amb només 11 anys, s’ha proclamat campió d’Espanya de futbol sala en la categoria d’aleví i és el primer jugador de la història de la Unió Futbol Sala Mollet en jugar amb la Selecció Catalana. Les molletanes Ona Fuentes i Clara Musachs, jugadores de l’Escola Sant Gervasi, es va proclamar, el passat 27 de març, campiones d’Espanya amb la Selecció Catalana de minibàsquet.

L’alcalde va voler rebre a l’Ajuntament els joves esportistes per felicitar-los i destacava el fet que “éssent tan joves ja hagin aconseguit un èxit esportiu tan important i en l’esport que els agrada practicar”. El regidor de Joventut, Josep Ramon Bertolín, que també va ser present a la recepció, posava aquests esportistes com a “referent molt positiu per tots els joves de Mollet”.

Per la seva banda, Viñuelas, Fuentes i Musachs es mostraven molt feliços i amb ganes de continuar competint i aconseguint èxits. Destacaven que l’experiència de participar en competicions tan destacades ha estat molt interessant, han après molt i els ha fet ser millor persones. Tots tres coincidien en les ganes de continuar treballant dur en el seu esport.

Edicions locals