Es presenten els premis Ma. Lluïsa Prat al Consell Escolar Municipal

Els Premis Ma. Lluïsa Prat, en honor a la ex regidora d’Educació de l’Ajuntament, volen reconèixer l’esforç i la creativitat de l’alumnat.

Dimarts, 16 d’abril, es va celebrar la sessió plenària del Consell Escolar Municipal, que va tenir com a principal punt de l’ordre del dia la presentació dels Premis Ma. Lluïsa Prat en reconeixement a l’esforç i la creativitat de l’alumnat de les escoles de Canovelles, així com a la tasca que va desenvolupar la ex regidora d’Educació, Ma. Lluïsa Prat, a favor d’una educació pública de qualitat i del consens entre tota la comunitat educativa local.

El regidor d’Educació, Francesc Sánchez, va ser l’encarregat d’informar als membres del Consell sobre aquests premis. “Podran participar tot l’alumnat de Canovelles que hagi estat seleccionat prèviament pels centres durant el curs 2012-2013”, va explicar el regidor. El premi estableix dos categories: la dels treballs o projectes de recerca adreçats als alumnes de batxillerat i ESO, que es podran entregar fins al 7 de juny; i la dels treballs literaris (poesia, teatre, narrativa o còmic) adreçats als alumnes de 6è de primària, 2n d’ESO i Educació d’Adults, que es podran entregar fins al 31 de maig. Tal com va informar el regidor, “es valorarà la qualitat literària o científica del treball, la presentació, les capacitats i competències desenvolupades per l’alumnat en l’elaboració del treball, els valors que transmeti i l’originalitat”. El proper 23 d’abril, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, es presentarà als alumnes de Canovelles els premis Ma. Lluïsa Prat, al Teatre Auditori Can Palots.

A banda, d’aquest punt, el Consell va presentar la Memòria del Consell Escolar Municipal de l’any 2012, va informar sobre les preinscripcions del curs 2013-2014 i va presentar el projecte de Voluntariat que duen a terme els alumnes de l’institut Bellulla als centres de primària de Canovelles.

Edicions locals