L’Ajuntament presenta ‘Mollet és Fira’, un projecte que es desenvoluparà al mes de juny

L’Ajuntament de Mollet ha presentat el projecte Mollet és Fira, fruit de la reconversió del model de Fira Mollet per adaptar-lo al moment econòmic actual.

Mollet és Fira es compon de 4 fires sectorials que se celebraran durant els caps de setmana del mes de juny, exceptuant el de Sant Joan. La primera fira, ‘Mollet és Gurmet’ tractarà sobre l’alimentació i la restauració; la segona fira, ‘Mollet és Motor’ estarà dedicada al món de l’automoció i a les empreses relacionades amb el motor; la tercera porta per nom ‘Mollet és Qualitat de Vida’ i es mostraran els serveis que es poden trobar a la ciutat; i, per últim, la quarta fira, ‘Mollet és Comerç’, potenciarà el comerç local tot coincidint amb l’inici de les rebaixes. Tal com apuntava la regidora de Comerç, Mercè Pérez Piedrafita, “el fet d’allargar la fira durant tot el mes, ens permetrà engegar diverses campanyes comercials en paral·lel i traspassar a la ciutat la sensació d’estar en fira i donar rellevància al comerç”. 

L’any 2012 l’Ajuntament de Mollet i el teixit comercial de la ciutat van acordar traslladar la celebració de Fira Mollet (FIMO) a la primavera i treballar conjuntament per repensar-ne el model amb l’objectiu d’adaptar-lo a la situació econòmica actual, de manera que el cost de participació a la fira (tant econòmic com humà) no suposés un escull per al comerç local, molt tocat per la crisi. El regidor de Promoció Econòmica, Antonio Felices,  explica que “l’objectiu és que cap comerç es quedi fora de la Fira” i l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha puntualitzat que “el cost de participació no serà excloent” i ha recordat que, “tot i que el model de FIMO funcionava molt bé, cal adaptar-se a la nova situació i amb aquest esperit hem reconvertit el model de FIMO, amb l’acord del comerç local. Aquesta reconversió suposarà un estalvi del 50% del pressupost en relació amb el model de FIMO”.

Edicions locals