El Club Sant Jordi torna a obrir les seves portes

L’Ajuntament assumirà les despeses del funcionament del centre segons l’acord arribat amb la Fundació Catalunya-La Pedrera, propietària de l’edifici.


El proper dilluns, 22 d’abril, a les 5 de la tarda, l’Espai Sant Jordi reobrirà les seves portes després de 7 mesos sense funcionament. Dijous al migdia la Comissió de l’Espai Sant Jordi s’ha reunit a l’Ajuntament per confirmar la reobertura de l’equipament dilluns, molt a prop de la Diada de Sant Jordi. La Comissió està formada per l’Associació de Veïns de Plana Lledó, els usuaris de l’espai i l’Ajuntament de Mollet.

Des del passat mes d’octubre, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i la regidora de Gent Gran, Ana Diaz han estat en contacte permanent amb l’assemblea d’usuaris de l’Espai Sant Jordi i ha mantingut converses polítiques i tècniques per evitar el tancament definitiu d’aquest equipament amb la Fundació Catalunya-La Pedrera. Finalment, dilluns a les 5 de la tarda, s’obriran de nou les portes d’aquest espai, amb la presència de l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, la regidora de Serveis Socials, Anna Díaz, l’Associació de Veïns de Plana Lledó i els usuaris de l’equipament.

Edicions locals