L'escaquista Paco Fernández presenta el seu segon llibre

Una editorial russa ha comprat els drets d'autor per traduir la publicació al seu idioma.

El passat divendres l'expresident i actual soci i jugador del Club Escacs Mollet, Paco Fernández, va presentar el seu segon llibre. Amb aquesta publicació s'inicia el Nivell Mig, que consta de dos volums. El tercer llibre, que completarà aquest nivell, es podrà comprar a partir del setembre d'aquest any.

El primer llibre, de Nivell Iniciació, va ser presentat a l'octubre de l'any passat i va batre rècords de venda de llibres d'escacs publicats per l'editorial Paidotribo. De fet, una editorial rusa acaba de comprar els drets del llibre i a finals d'any el traduiran al rus perquè els joves puguin gaudir-lo. Cal recordar que a Rússia els escacs és l'esport més valorat i del qual han sortit alguns dels millors jugadors del planeta).

Amb la col•lecció "Aprende Ajedrez y Diviértete", que consta de sis llibres, Paco Fernández ha plasmat en paper la seva experiència com a professor durant més de 30 anys, i la seva manera d'entendre com s'ha d'ensenyar els escacs. El seu mètode es basa en explicar de forma molt senzilla els conceptes bàsics d'aquest esport, utilitzant un llenguatge fàcil de comprendre i a través de gràfics molt instructius que ell mateix dissenya.

Edicions locals