MIKE’LS, RESTAURANT I TAPES A MARTORELLES

Av. Joan XXIII, 2 (Martorelles) – T. 93 570 74 96

Al setembre, els antics propietaris del Restaurant La Garnatxa de Mollet van obrir el Mikel’s Restaurant i Tapes a Martorelles. Amb més de 25 anys d’experiència en el món de la restauració, Mikel’s ofereix tapes, carns a la brasa, mariscades, parrillades de peix, arrossos i postres casolans, a més d’entrepans per fer un mos a mitja tarda.

Entre la seva gran varietat de tapes a escollir en destaquen les navalles a la planxa, els musclos al vapor, el pop a la gallega i les cloïsses a la planxa i a la marinera, entre moltes altres varietats. L’entrecot de vedella, les costelles i mitjanes, el secret i la galta ibèrica són algunes de les especialitats que el Mike’ls ofereix com a carns a la brasa.

La mariscada disposa de ‘cañaillas’, cargolets de mar, musclos, escamarlans, gambes vermelles, navalles, sèpia i calamars entre d’altres varietats. La parrillada de peix es composa de lluç, turbó, rap, salmó, calamars, sèpia, musclos i cloïsses. Entre els arrossos en destaquen la paella de marisc, de carn, arròs caldós amb llamàntol, arròs caldós amb bacallà, arròs negre i fideuà a la marinera. També disposen d’un gran assortiment de postres casolans com pastís de xocolata, de poma, de formatge, flam d’ou, crema catalana i púding entre d’altres.

Mike’ls ofereix també un menú amb menjar, beguda i postres per 11,90 euros i l’esmorzar de forquilla a la brasa per 8,75 euros amb menjar, beguda i cafè. El restaurant està obert de dimarts a dijous de 9h a 18h, els divendres i dissabtes de 9h a 18h i de 20.30h a 23.30h i els diumenges de 9h a 18h.

Edicions locals