TOT PINTAT, celebra el seu primer aniversari

C. Anselm clavé 73 – Tel. 93 579 18 46Tot Pintat
és un comerç de la nostra ciutat dedicat a la reforma d’habitatges, locals, comunitats de veïns, façanes, naus industrials i molts altres equipaments. Tal com explica la responsable de l’establiment, a Tot Pintat “treballem tant per a empreses com per a particulars oferint el millor preu i adaptant el nostre servei a les necessitats de cada tipologia de client”.

A Tot Pintat treballen amb primeres marques del sector de la construcció per oferir serveis com pintura decorativa, pedra decorativa, parquet, fusteria, gas, lampisteria, calefacció, obres i reformes, portes metàl•liques i decoratives i pintura industrial entre molts d’altres serveis. A Tot Pintat ofereixen preus molt competitius i realitzen pressupostos totalment gratuïts i sense cap compromís.

Actualment, Tot Pintat disposa d’una promoció especial en el muntatge de cuines personalitzant-les als gustos del client. Tot Pintat gestiona la teva obra, reforma o reparació garantint serietat i acabats de primera qualitat.  A Tot Pintat trobaràs un gran quip humà, seriós i eficaç al teu servei.


Edicions locals