Èxit de públic en la nova ubicació de Sant Jordi al parc de les Pruneres

El parc de les Pruneres ha estat aquest any l’escenari de les parades de llibres i roses de Sant Jordi a Mollet, amb una valoració del tot satisfactòria.


El parc s’estrenava enguany com a ubicació per al Sant Jordi a la ciutat, i ha superat la prova amb una nota molt alta, ja que la majoria de gent i entitats s’han mostrat molt contents. La coincidència amb el mercat setmanal dels dimarts durant el matí va fer que la major afluència de gent al parc es registrés per la tarda i a darrera hora del vespre. Els col•lectius de persones amb discapacitat i amb mobilitat reduïda també estaven molt satisfets amb la nova ubicació per la major comoditat del parc de les Pruneres, que té menys barreres arquitectòniques que la rambla.

El parc de les Pruneres ja havia acollit anteriorment la Fira de Nadal, amb un gran èxit de públic, i s’ha convertit en el lloc central dels actes relacionats amb el Sant Jordi, com va ser, diumenge passat, les Gitanes a la Rambla de l’Esbart Dansaire, que van aplegar un nombrós públic, o l’audició de sardanes que es va fer ahir mateix a la tarda.

Pel que fa a la seguretat, la diada de Sant Jordi va transcórrer sense cap incident. La Policia Municipal va requisar material a 10 persones per venda il•legal.

Edicions locals