El Servei Local de Català present per Sant Jordi

El dimarts, diada de Sant Jordi, el Servei de Català de Mollet va compartir parada amb la Biblioteca Can Mulà, l'Aula d'Acollida de l'Ajuntament de Mollet, el Centre d'Estudis Molletans i el Centre d'Estudis per la Democràcia al Parc de les Pruneres.

A la parada del Servei de Català es podia trobar informació sobre cursos de català per a adults presencials o per internet, Voluntariat per la llengua, una mostra fotogràfica d'activitats de les parelles lingüístiques i dels cursos, i un recull de frases que l'alumnat d'enguany ha fet amb motiu dels vint-i-cinc anys del Servei de Català de Mollet.

Algunes de les frases escrites per l'alumnat dels primers nivells:

«Visc a Mollet del Vallès des del gener de 2013 i gràcies als cursos impartits a La Marineta, estic aprenent català i puc agrair-ho per escrit.» (bàsic 1)

«El català és la llengua del meu fill i és la llengua oficial de la comunitat que m'ha agafat com un més. Es català és cultura» (bàsic 1)

«El català per a mi és una experiència nova. Té paraules molt semblants a la meva llengua materna. Espero i desitjo arribar algun dia a escriure'l i parlar-lo com parlo la meva llengua.» (bàsic 1)

«La llengua catalana o l'idioma català per a mi significa integració: una nova vida, una nova manera d'expressar-me que no coneixia abans d'arribar a Catalunya, però que un cop aquí vaig entendre que és molt important tant per a la seva gent i la seva història. Vull parlar català i també bé, perquè la meva família em dóna suport i m'anima a fer-ho, ja que és la seva llengua materna. Espero ser i sentir-me tan catalana com em sento orgullosa de ser dominicana. Aquesta llengua i aquesta terra em dóna una nova oportunitat de sentir-me d'aquí i poder estar més a prop amb la gent que hi viu.» (bàsic 3)
    

Edicions locals