La manifestació de l’Assemblea Popular passada per aigua

Els manifestants passegen pels carrers de la ciutat i enganxen cartells a les sucursals bancàries sota els paraigües.

La manifestació convocada per l’Assemblea Popular de Mollet contra els bancs i les caixes no va comptar amb l’assistència esperada a causa de la pluja. Tot i això, quasi una vuitantena de persones van queixar-se sobre les mesures preses pels bancs i les caixes. L’acte va començar a les 18h davant de l’Ajuntament i els manifestants van fer un recorregut per la ciutat per “donar veu a la nostra protesta” explicava Marta Gimeno, membre de la Plataforma Mollet.

L’objectiu de la reivindicació és “pressionar a les entitats que no ens estan donant solucions i recordar als banquers que seguim lluitant i reclamant els nostres diners”, explica Gimeno. Durant la passejada pels carrers de Mollet els manifestants van enganxar cartells en algunes de les sucursals bancàries del municipi.

També, com a cloenda de la manifestació estava prevista una representació teatral a carrer de la Cia. Teatrevida a la Plaça Catalunya que finalment es va realitzar al Parc de Can Mulà, ja que disposa d’un escenari cobert. La representació del ‘Judici Final’ té com a objectiu “és mostrar com ha sigut aquesta estafa i com els banquers han enganyat a la gent. Cal jutjar al banquer ja que nosaltres el considerem culpable” explicava la membre de la Plataforma Mollet.Edicions locals