Es modifiquen les ajudes per al proper curs escolar

Tots els grups municipals van votar unànimement, durant el ple de dilluns, la modificació de les ajudes per les escoles bressol, els llibres de text i el menjador social.

Els canvis més significatius es basen en incloure facilitats per a les persones que no es poden fer càrrec de l’infant al migdia i més puntuació per adquirir la beca als alumnes d’escoles bressol municipals. L’Ajuntament de Mollet i el Consell Comarcal atorguen anualment beques als alumnes amb més dificultats. Per al proper curs, l’Ajuntament preveu adjudicar unes 990 beques destinades a les escoles bressol, els llibres de text i el menjador escolar.

La portaveu d’ICV-EUiA, Marina Escribano proposava la tarifació social com a mètode aplicable a les escoles bressol. “Cal diferenciar les quotes segons les capacitats de cada família” apuntava Escribano. També, feia referència a la “socialització dels llibres de text”  i la regidora d’educació, Alícia Domínguez, li responia explicant que “gairebé totes les escoles de la ciutat reutilitzen llibres”.

Edicions locals