Nous adherits al Voluntariat per la llengua

Quatre noves incorporacions a la xarxa d’entitats, empreses i establiments col•laboradors del Voluntariat per la llengua.

Amb la signatura de l’acord d’adhesió al Voluntariat per la llengua, les entitats, les empreses o els comerços manifesten el seu suport a la llengua catalana i el seu compromís amb el programa del Voluntariat per la llengua. L’Associació de Dones Àgora, Perifferics C&F i el Centre de Dietètica Teresa Pons són les tres noves adhesions molletanes al programa del Voluntariat per la Llengua. Recentment, també s’hi ha adherit la Perruqueria Elisenda de Martorelles.

Aquests establiments, aquesta entitat i aquesta empresa es comprometen a adreçar-se en català i a mantenir la conversa en aquesta llengua, sempre que sigui possible. També garanteixen que els clients o usuaris trobaran facilitats per expressar-se i ser atesos en català. Així mateix, informaran el personal que tingui dificultats per expressar-se en llengua catalana dels cursos que organitza el Servei de Català. Per la seva banda, el Servei Local de Català de Mollet (CPNL) els donarà un adhesiu que els identificarà com a organismes col·laboradors. També facilitarà informació sobre els serveis que el CPNL ofereix (cursos de català, assessorament lingüístic, acolliment i Voluntariat per la llengua). D’altra banda, el CPNL difondrà la llista d’organismes col•laboradors en el programa Voluntariat per la llengua en el web del CNL del Vallès Oriental.

Edicions locals