ISABEL MUÑOZ, la joieria de la dona actual

Mercat Municipal - Tel. 93 570 02 53


Isabel Muñoz és una joieria instal·lada a la nostra ciutat des de fa 17 anys. A més de l’establiment a la nostra ciutat disposen de dues altres botigues a Santa Coloma de Gramenet i més de 40 anys d’experiència en el sector. “La mare ha dedicat tota la seva vida a la joiera i ha inculcat la seva passió als seus quatre fills”, explica l’actual responsable de la botiga.

A Isabel Muñoz disposen de taller propi on es realitzen peces exclusives, fetes a mida al gust dels clients. Un cop el client demana el tipus de peça que desitja, a Isabel Muñoz realitzen un pressupost gratuït i sense compromís i un disseny en 3D perquè el client pugui conèixer, exactament, l’acabat final de la joia. A banda de la gran varietat de peces de joiera que ofereixen, on podem trobar un ampli ventall d’aliances pel casament, l’establiment també disposa de les principals marques en rellotgeria, i marcs de fotos.

Arriba el Dia de la Mare i a Isabel Muñoz trobaràs el teu millor regal. Amb preus per a totes les butxaques podràs adquirir el teu obsequi a la mare. Arracades, penjolls, braçalets, anells i rellotges, entre d’altres objectes,  d’una gran varietat de marques.

Edicions locals