Portes obertes pels 100 anys d'història

La Societat Coral El Clavell obrirà les portes de la seva seu, durant aquest cap de setmana, i explicarà la seva història a tots els molletans que s'hi vulguin acostar. Dissabte i diumenge, des de les 16h fins les 20h, els membres de la coral mostraran documents, imatges i símbols que configuren la trajectòria de la coral centenària de Mollet.


A la seu, situada a La Casa dels Mestres, darrera de la farmàcia Vilaseca, es poden trobar totes les actes de les reunions des del 1932, exceptuant l’època de la Guerra Civil on els papers apareixen arrancats del llibre d’actes. “La última reunió de la coral abans de la guerra va ser el 15 d’abril de 1936. Totes les actes de les  reunions a partir d’aquesta data i fins l’any 1955 ja no existeixen” explica la presidenta de l’entitat, Rita Roca.


També es poden consultar el llibres de comptes, una classificació de les fotografies per èpoques, els estatus (des dels primers de l’any 1932, passant per les modificacions del 68’ i del 76’, fins als actuals estatuts redactats al 2004), les medalles i trofeus obtinguts per la coral, els estendards i  totes les partitures de les cançons interpretades, així com dels himnes oficials.El proper concert per celebrar el centenari de la Societat Coral El Clavell serà el 2 de juny, a les 18h, a l’Església de Sant Vicenç on els intèrprets aniran vestits de caramelles. La vicepresidenta i tresorera, Maria Rosa Serrano, ha volgut animar als molletans a formar part de la coral manifestant que “tothom que s’hi vulgui afegir no és un estrany, és un amic que encara no coneixíem”.

Edicions locals