El CF Mollet UE acarona la salvació (3-2)

L'equip de Claudio Festa remunta un 1-2 en 20 minuts amb un doblet de Baby.

Victòria treballa del Mollet després de capgirar dos gols en 20 minuts a un Peralada sense urgències. A manca de tres jornades pel final, els de Claudio Festa són desens amb 42 punts.


L'equip molletà es va avançar en el marcador al minut 20 gràcies a un remat de cap en planxa de Diego Novo. Un quart d'hora més tard, l'àrbitre va expulsar al molletà Miguel Donoso per doble amonestació. Amb un jugador més, el Peralada va tenir una gran ocasió per empatar el partit abans del descans, però Asier Cabaleiro va salvar al seu equip.

A la represa, els gironins van seguir pressionant fins que Sergio Mateo va marcar el 1-1 al 60 en una jugada polèmica, on els jugador molletans reclamaven falta a Cabaleiro. Només tres minuts després, Carles Chacón va culminar un gran contraatac del Peralada. Amb el marcador en contra, el Mollet va mostrar la seva millor versió i va atacar insistentment la porteria visitant. Al minut 80, l'àrbitre va xiular penal a favor dels locals i va expulsar a Carles Martínez per doble amonestació. Baby va transformar la pena màxima i va posar les taules al marcador. Tres minuts més tard, Baby va donar la victòria al Mollet amb un gran gol de falta directa. Per tenir més informació del partit feu clic aquí.

Edicions locals