L’Hospital inaugura la Unitat de Salut Laboral

Amb motiu de la inauguració l’Hospital acollia una jornada per parlar sobre la salut en les empreses.

Dilluns s’inaugurava oficialment la Unitat de Salut Laboral Vallès de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, ubicada a l’Hospital de Mollet des del mes de febrer. Durant tot el matí l’Hospital de Mollet va acollir ponències de diferents professionals de l’àmbit. La USL Vallès és la unitat de l’Agència de Salut Pública de Catalunya referent per al Vallès Oriental i el Vallès Occidental i té una població de referència d’1 milió de persones.

La bona ubicació de Mollet, a la frontera entre el Vallès Oriental i l’Occidental, i la qualitat dels serveis i instal·lacions de l’Hospital de Mollet han fet que l’Agència de Salut Pública de Catalunya hagi escollit la ciutat per ubicar-hi la Unitat de Salut Laboral del Vallès.

La Unitat de Salut Laboral s’adreça als professionals de l'atenció primària i de l'atenció especialitzada per coordinar i dinamitzar les seves actuacions i les dels principals agents de salut laboral. L'objectiu principal és donar eines i suport per a la detecció de problemes de salut relacionats amb el treball, contribuir a resoldre'ls i proposar actuacions preventives.

Edicions locals