El diputat Joan Mena defensarà al Parlament les peticions de l’escola Els Quatre Vents de Canovelles

El portaveu adjunt del grup parlamentari d’ICV-EUiA s’ha compromès amb la direcció del centre i l’AMPA a demanar la seva inclusió en els pressupostos perquè la construcció del nou edifici es concreti en el curs 2014-15

Aquest dimecres, el portaveu adjunt del grup parlamentari d’ICV-EUiA, Joan Mena, va visitar Canovelles per reunir-se amb la comunitat educativa de l’escola Els Quatre Vents. Mena, que també és responsable d’Educació d'Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) i portaveu de la coalició roig i verda la Comissió parlamentària d’Ensenyament, es va entrevistar amb el director del centre, el president de l’AMPA i membres de la Junta. A la trobada també hi van participar la regidora d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de Canovelles, Lourdes García, i Joan Díaz, membre d'EUiA i de l'AMPA de Els Quatre Vents.

Aquesta escola consta de dos línies de P3 a 4art i un grup mixt de 5è-6è, amb un total de 322 alumnes i fa set anys que funciona amb mòduls prefabricats. Els representants de l’AMPA van informar el diputat d’ICV-EUiA que volen que la Generalitat es comprometi a mantenir aquest mòduls en bones condicions i que inclogui l’escola de Canovelles en els pressupostos de 2013. En concret, demanen que la partida pressupostària inclogui totes les fases del projecte de nova escola, la licitació i l’execució de l’obra i que el nou edifici estigui acabat pel curs 2014-2015.

Per la seva part, Mena els ha assegurat que farà seguiment de les seves peticions en les comissions parlamentàries pertinents, tant pel que fa a la inclusió en els pressupostos i al correcte manteniment dels barracons prefabricats, com a l’acceptació dels terrenys cedits per l’Ajuntament canovellí per a la construcció del nou edifici escolar.

Així mateix, el diputat es coordinarà amb la comunitat educativa de Els Quatre Vents per fer el seguiment del procés de construcció de l'escola i exigir a la Generalitat de Catalunya que, malgrat alguns alumnes finalitzin l’etapa d'educació primària sense gaudir d'un edifici a l’ús, la majoria d’actuals alumnes del centre pugin conèixer  la seva nova escola des de dins.

Edicions locals