CRA’P organitza el taller intensiu ‘El cos que es mou’ durant el mes de juny

L’artista molletana Esther Freixa serà l’encarregada de desenvolupar tots els dimecres del mes de juny, des de les 20h fins a les 22h, el taller ‘El cos que es mou’.

Després d’un mes i mig presentant els seus espectacles fora del país, l’artista molletana torna a CRA’P per proposar un acostament al seu treball a tots els molletans que hi estiguin interessats. Així, durant els vespres dels dimecres del mes de juny es podrà realitzar el taller ‘El cos que es mou’ al local de CRA’P (c. Anselm Clavé, 67, 3r pis).

El treball està dirigit a les persones que vulguin aprofundir en el coneixement del cos, tant per benefici personal com per desenvolupament professional. “Observarem com subtils canvis ens poden afectar i generar un cos diferent, sensible i creatiu” explica Esther Freixa.

Durant el taller ‘El cos que es mou’ es treballarà la respiració, el pes, els eixos, la columna, l’estructura òssia, el centre, la seva relació amb el terra, l’espai i el temps.

El preu del taller és de 45 euros (35 euros per als col•laboradors de CRA’P) i es pot formalitzar la inscripció a través del correu electrònic [email protected] o del telèfon 622 798 789.

Edicions locals