Ingressa a presó el detingut per diversos robatoris des d’una bicicleta a Mollet

Els Mossos d’Esquadra de Mollet han detingut un home de 28 anys, de nacionalitat equatoriana i veí de Mollet, com a presumpte autor de cinc delictes de robatori amb violència. L’home assaltava per darrera les seves víctimes, sempre dones d’edat avançada, i els robava les joies que portaven.

Els fets es van produir entre finals d’abril i principis de maig. El detingut actuava al migdia o a primera hora de la tarda al centre de Mollet, s’acostava a les víctimes per l’esquena per dificultar la seva identificació, s’emportava les joies d’una estrebada i fugia sempre en bicicleta.

Amb aquestes dades inicials i el testimoni de les víctimes els agents van poder
identificar l’autor dels fets. Per tal d’evitar que tornés a actuar, el passat 17 de maig, es va organitzar un dispositiu policial que va permetre la seva detenció poques hores després quan entrava al seu domicili amb la bicicleta amb la qual realitzava els robatoris. El detingut té nombrosos antecedents policials per delictes contra el patrimoni.

Després de passar a disposició judicial, el Jutjat en funcions de guàrdia de Mollet del Vallès en va decretar l’ingrés a presó. La investigació continua oberta i no es descarten més imputacions o detencions d’altres persones implicades en aquests fets delictius.

Edicions locals