La Generalitat es compromet a tenir l'escola de Canovelles acabada al llarg del curs 2014-2015

El dia 23 de maig la Generalitat va convocar una reunió amb la comunitat educativa i l'Ajuntament de Canovelles, com a resposta a la demanda de la construcció de l'Escola Els Quatre Vents.

A la reunió van assistir, per part del Departament: la Sra. Maria Jesús Mier Albert, Secretària General del Departament d’Ensenyament ; Sr. Jordi Roig Viñals, Director General de Centres Públics i el Sr. Josep Vicent Garcia Caurin, Director Serveis Territorials d’Ensenyament al Maresme-Vallès Oriental.   Per part de l'Ajuntament de Canovelles: el Sr. José Orive Vélez, alcalde i el Sr. Francesc Sánchez López, Primer tinent d’alcalde-regidor d’educació.  Per part de la comunitat escolar, el Sr.Juan Jesús Noguera Calderón, President de l'Associació de Famílies, la Sra. Dolors Jiménez Cerezuela, membre i el Sr. Pere Jiménez Egea, membre de l'associació.
 
En la mateixa, la Sra Mier, es va comprometre que l'escola seria una realitat al llarg del curs escolar 2014-2015, i a donar un calendari per escrit de tot el procès administratiu, signat pel departament. També es va comprometre a que un representant del Departament visitaria l'escola properament per tal de prioritzar les tasques de manteniment que calen al mòduls prefabricats.
 
L'alcalde, Sr. Orive, ha declarat sentir una satisfacció moderada pel resultat de la reunió, i ha manifestat que realitzaran un seguiment del procés per tal que es compleixin els compromisos adquirits per la Secretària General del Departament.
 
El president de l'AMPA Els Quatre Vents, Sr. Noguera, ha declarat que és un pas més, un compromís amb un calendari concret, però que seguiran movilitzant-se per tal que la construcció de l'escola sigui una realitat. També realitzaran entrevistes amb els parlamentaris dels diferents partits per tal que coneguin la seva situació: una escola que està de manera "provisional" ja fa més de set anys.

Edicions locals