L’Ajuntament busca empreses per acollir les pràctiques de la formació ocupacional

El consistori, a través d’EMFO, busca empreses que vulguin col·laborar en els diferents programes de formació ocupacional, ja sigui acollint alumnes en pràctiques o contractant-los en el cas de programes subvencionats.L’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO) ofereix als alumnes que estan realitzant cursos formatius la possibilitat de realitzar pràctiques en empreses per acabar d’enfortir el seu aprenentatge. Actualment EMFO compta amb alumnes de totes les edats que s’estan preparant i formant en 14 especialitats professionals diferents. L’objectiu són les pràctiques en empresa i/o contractacions dels participants.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Mollet està buscant empreses que puguin acollir alumnes en pràctiques o bé contractar-los dins d’aquests programes subvencionats.Com a contraprestació per la seva implicació els consistori també ofereix beneficis per a l’empresa col•laboradora. Ajuts previstos compatibles amb els incentius fiscals, bonificacions en les quotes de la Seguretat Social, subvencions a partir de 3.000 euros per a contractes d’un període de 6 mesos com a mínim i difusió i promoció de l’empresa col•laboradora són alguns dels beneficis que s’ofereixen.

Alguns alumnes ja han iniciat les pràctiques però encara es cerquen empreses pels 14 cursos d’EMFO. De fet, EMFO es va convertir en el primer centre de Catalunya en iniciar les pràctiques del Programa per l’ocupació de persones aturades de llarga durada el passat mes d’abril. Empreses com Expertus Multiservicios, Ultralimp, Jardiners.cat, Bruc Jardineria SL, Centre de jardineria Dalí, i El 9 bar cerveseria ja col•laboren amb EMFO amb pràctiques i contractacions.

Aquelles que estiguin interessades d’arreu del territori es poden posar en contacte amb EMFO a través del telèfon 935705160, de la pàgina web www.emfo.cat o bé enviant un correu electrònic a [email protected]

Edicions locals