El circ serà protagonista al Campus d'Estiu del Club Tennis Mollet

El campus proposa jocs relacionats amb el circ com gimcanes o tallers de màgia.

El Campus Estiu 2013 del Club Tennis Mollet 'El Calderí' tindrà com a protagonista l'art del circ per a nens i nenes a partir dels 4 anys. A banda de les activitats tradicionals de tennis, pàdel, frontennis, tennis taula, futbol, piscina i una acampada, el club proposa fer jocs relacionats amb el circ com són les gimcanes o diferents tallers de màgia. A banda d'això, com a novetat es farà també un taller de castellers. 
 
L'activitat estival infantil al club s'encetarà el 25 de juny i pot tenir una durada màxima fins el 6 de setembre. El campus de tennis tindrà lloc a les instal·lacions del club on hi hauran tres modalitats: tot el dia (de 9.00 a 17.30 hores, inclou dinar), migdia (de 9.00 a 15.00 hores, inclou dinar) i matí (de 9.00 a 13.00 hores). 
 
A banda del Campus Estiu 2103, el club té progarmat d'altres activitats infantils com són l'Stage Tennis Competició amb l'objectiu de perfeccionar el joc individual del tennista i els Cursos Intensius per ajudar a preparar les competicions dels joves. Totes dues propostes s'enceten el 25 de juny i pot tenir també una durada màxima fins el 6 de setembre. Les inscripcions per a les tres diferents activitats es poden lliurar a la recepció del club.

Edicions locals