20 anys de cursos i tallers al Casal Cívic

El Casal Cívic porta 20 anys en funcionament i per celebrar-ho, alumnes i monitors gaudiran d'un gran sopar l'1 de juny

850 persones assistiran al sopar d'aniversari, al pavelló Tagamanent, el proper 1 de juny amb motiu dels 20 anys del Casal Cívic de la Generalitat de Catalunya i l'AV de la plaça Pau Casals.
Una gran festa que va néixer amb la voluntat que els usuaris, monitors i col·laboradors del Casal fossin els veritables protagonistes de l'aniversari. Gràcies a la seva implicació i el seu esforç, ha estat possible la gravació d'un lipdub dels 20 anys del centre, el passat 20 d'abril. Una gravació que va comptar amb unes 600 persones representants dels més de 30 cursos que actualment fan al Casal Cívic.

El sopar, que tindrà lloc l'1 de juny, comptarà amb la presència d'uns usuaris i usuàries del Casal Cívic, de l'AV de Pau Casals i de membres de l'Ajuntament. Cada convidat portarà el sopar de casa seva i el compartirà amb els seus amics i amigues en una nit especial i plena de moments emotius. Un ball de fi de festa i un vídeo record amb els millors moments d’aquests 20 anys del Casal, tancarà la celebració.

Edicions locals