L'Ajuntament de Canovelles instal.larà un semàfor amb càmeres a la ronda

El semàfor s'instal·larà a la cruïlla del c. Indústria

La via és propietat de la Generalitat i és qui té les competències respecte al seu ús i manteniment. Fins ara sempre havia denegat la instal.lació d'un semàfor i finalment ha consentit,  sempre i quan se'n faci càrrec del cost i realitzi la instal.lació l'Ajuntament.
 
Des de l'Ajuntament és considera prioritària aquesta mesura ja que es vol garantir la seguretat de les persones que han de creuar la ronda per utilitzar el Centre Esportiu Municipal Thalassa o han d'anar als serveis que s'ofereixen a l'altra banda de la ronda.
 
A més a més, se sol.licitarà a la Generalitat permís per a la instal.lació de càmeres de vigilància en aquest punt i també en la cruïlla de l'Avinguda de Canovelles, per tal de poder sancionar els vehicles que no respectin les normes de seguretat, així com que es realitzi el manteniment de la jardineria de les rotondes i mitjanceres de la ronda, que ara estan molt crescudes i dificulten la visibilitat.
 
El cost del semàfor serà d'uns 20.000 euros que l'Ajuntament haurà d'assumir tot realitzant una modificació pressupostària.Edicions locals