Davallada d’un 3,8% dels fets delictius a Mollet durant el darrer any

La bona coordinació entre els cossos de seguretat dels Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal de Mollet ha estat el factor clau pel descens.

Durant l’últim any els fets delictius de la nostra ciutat han disminuït en un 3,8%. Aquesta xifra ha anat acompanyada d’un increment en les detencions i del bon manteniment pel que fa al nombre de resolucions de casos, que es manté en un nivell considerat òptim.

Així, l’índex de fets delictius a Mollet se situa en 12 punts, per sota de la mitjana catalana. També cal destacar que, durant els últims 5 anys, els fets delictius han baixat a la ciutat en més d’un 20%.

Durant el darrer any, s’ha intensificat el nombre de serveis planificats de prevenció, fet que ha propiciat la disminució del nombre de denúncies i requeriments que ha rebut la Policia Municipal.

En referència a la seguretat viària, cal destacar que no s’ha produït cap mort per accident de trànsit dins del nucli urbà. De fet, durant el darrer any s’han registrat un 40% menys d’accidents i ha disminuït el percentatge d’atropellaments.

L’Ajuntament de Mollet atribueix aquestes dades, en bona part, a l’acció preventiva de les càmeres semafòriques, que formen part d’una campanya més àmplia de pacificació del trànsit. En aquest sentit, durant el darrer curs, més de 1.400 nens i nenes de Mollet han participat al curs d’educació viària que imparteix la Policia Municipal i més de 500 joves han participat en accions de sensibilització, com el Road Show.

Edicions locals