Aquest cap de setmana comença ‘Mollet és Fira’ amb la mostra dedicada a l’alimentació i a la restauració

El nou model de fira, molt més assequible, atreu una gran majoria del petit comerç local.

Durant tot els caps de setmana del mes de juny (exceptuant Sant Joan) la nostra ciutat es convertirà en un aparador comercial on 214 establiments mostraran i vendran els seus productes, a més d’oferir múltiples promocions i regals directes. Dels participants en aquesta iniciativa el 80% dels establiments són de la ciutat i el 20% restant de fora del municipi.


‘Mollet és Fira’ es divideix en quatre fires sectorials i dissabte comença la fira dedicada a l’alimentació i la restauració i que porta per nom ‘Mollet és Gourmet’. La fira compta amb la participació de 72 establiments, entre parades del Mercat Municipal, establiments que posaran parada a l’exterior del mercat, establiments que participen a les campanyes promocionals i 21 bars i restaurants que oferiran el ‘Menú Mollet és Fira’ (a 12 euros els aduls i 8 els infants) i/o la ‘Rua de les Tapes’ (tapa i beguda a 3 euros).

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, destacava el treball conjunt entre l’Ajuntament i el teixit comercial de la ciutat que ha donat com a resultat aquest nou model de fira, que convertirà la ciutat de Mollet en un parador del comerç durant tot un mes. “El comerç és la punta de llança a nivell de serveis i de capitalitat de Mollet en l’àmbit del Baix Vallès”, ha destacat Monràs, que també ha explicat que “Mollet és Fira pretén ser un gran aparador perquè tothom conegui tots els productes que pots trobar i comprar a Mollet”.

La regidora de Promoció Comercial, Mercè Pérez, ha explicat que “una de les grans fites que s’ha aconseguit amb Mollet és Fira és la gran participació del petit comerç local, al qual li costava massa esforç econòmic participar en l’anterior model de Firamollet. En canvi, a Mollet és Fira, més del 80% del total de 214 participants, són establiments de la ciutat”.

En aquest mateix sentit, Judit Martos, en representació dels comerciants de la ciutat, ha lloat la temporalitat de la fira, ja que portarà ambient i animació als carrers de la ciutat durant tots els caps de setmana, fet que afavorirà molt el comerç de la ciutat. Martos també ha destacat l’esforç del petit comerç, participant en les campanyes promocionals i donant milers de regals.

A banda de les quatre fires sectorials s’han engegat tres campanyes promocionals paral•leles: ‘Gran sorteig Mollet és Fira’, ‘Rasca i guanya’ i ‘Posa’t en forma’.


Gran sorteig Mollet és Fira
De l'1 al 26 de juny, els comerços de la ciutat adherits a aquesta campanya sortejaran 6.000 euros per fer compres a la ciutat, repartits en 500 euros al mes. Per participar cal omplir la targeta que es trobarà als establiments participants (es necessita el segell de 3 establiments. El segell s'aconsegueix fent una compra) i dipositar-la a les urnes que hi haurà a cada establiment, abans del dimecres 26 de juny, a les 8 del vespre. El sorteig es farà el dia 29 de juny, a les 7 de la tarda, a la pl. Catalunya.
 

Rasca i guanya
A partir del 15 de juny i fins a esgotar existències, els comerços de Mollet regalen milers de premis directes. Per cada compra als establiments participants, els clients podran aconseguir un 'rasca i guanya'. Hi ha en joc més de 17.000 premis directes. Cada premi s'haurà de bescanviar a l'establiment indicat al val premiat. D’aquesta manera, també s’aconsegueix la mobilitat dels compradors entre tots els comerços i barris de Mollet.
 

Posa’t en forma
A partir del 7 de juny i fins a esgotar existències, els establiments adherits a la campanya regalaran als seus clients (per una compra mínima) entrades gratuïtes vàlides per a qualsevol dels centres esportius que participen en la promoció (Ca n’Arimon, Can Pantiquet, Olímpic, Sport Paradise).


Edicions locals