La regidora i tercera tinenta d'alcaldia, Ester Safont, renuncia al seu càrrec

Ester Safont renunciarà a l’acta de regidora en el Ple que se celebrarà el proper 25 de juny, després de 10 anys exercint de càrrec públic de l’Ajuntament.

Ester Safont anunciava dimarts la seva renuncia a l'acta de regidora "amb el convenciment que he culminat una etapa molt important de la meva vida". La regidora socialista afirmava que la seva trajectòria a l'Ajuntament de Mollet "ha estat un autèntic i valuós regal que em serveix com a enriquiment personal i experiència de vida". 

Safont tornarà a la seva tasca com a docent a l'escola Lestonnac de la nostra ciutat després de 10 anys treballant al servei de la ciutadania. "La vocació educativa no l'he perdut mai". La regidora ha volgut agrair l’oportunitat que ha tingut de treballar per la seva ciutat "acompanyada de bona gent i liderant projectes de medi ambient i obra pública" i la bona rebuda per part de l'equip de treball del centre educatiu.

Tot i la renuncia a l'acta de regidora, Safont assegura que "no em desvincularé del partit socialista, seguiré formant part de l'executiva local i de la comarca". Actualment Ester Safont és la tercera tinenta d'alcaldia, la coordinadora de l'Àrea de Serveis Territorials i Espai Públic i és responsable dels àmbits d'Obres i Serveis, Promoció Ambiental i Medi Ambient  i el barri de Can Borrell i Gallecs. El cessament de la regidora es farà efectiu durant el ple municipal del mes de juny.

Edicions locals