Mobilització contra les retallades en educació

Divendres una nova protesta contra la nova llei d'educació i les retallades omplirà els carrers de Mollet.

Durant totes les tardes dels divendres del mes de maig la comunitat educativa de Mollet s'ha situat a la plaça Catalunya per oferir informació de la situació actual de l'ensenyament a tots els molletans. Divendres el seu descontent es farà encara més visible amb la mobilització convocada a la nostra ciutat. L'objectiu de la protesta, que començarà a les 17h a la plaça Prat de la Riba, és la retirada de la llei del ministre Wert i el cessament de les retallades en educació. "La LOMCE és un atac a l'escola pública catalana i a Mollet tenim 11 centres de primària i 4 centres de secundària públics que cal defensar", explica Emília Macías, la presidenta de la Coordinadora d’AMPES dels centres educatius de Mollet.

En finalitzar les classes els alumnes, pares, mares, mestres i tothom qui s'hi vulgui adherir, aniran des dels diferents centres educatiu cap a la plaça Prat de la Riba. A les 17h començarà una marxa conjunta cap a l'Ajuntament de la ciutat on es farà la lectura del manifest i s'amenitzarà la trobada amb cançons infantils.

Al manifest redactat per la comunitat educativa de Mollet s'expressa que "el model d'escola pública, catalana, laica i gratuïta és la garantia d'una educació per tothom". Sota aquest missatge expressen la idea de que l'educació "és un dret de la ciutadania i no pas un servei".
 

Edicions locals