Pablo Salvador, nou entrenador del Juvenil A

El nou tècnic es marca la permanència com a objectiu prioritari pel curs que ve.

Pablo Salvador, de 25 anys i de Granollers, és el nou entrenador del Juvenil A del CF Mollet UE per la temporada 2013/2014. El nou tècnic ha signat aquesta setmana la seva vinculació amb el juvenil de Lliga Nacional a les oficines del Germans Gonzalvo i ja està planificant el nou conjunt molletà. “Agafo el juvenil A del CF Mollet UE amb il·lusió i com un repte per pertànyer al club de referència al Vallès Oriental”, assegura Salvador.

El nou entrenador comptarà per la temporada vinet amb una base de 7 ó 8 jugadors de l’actual plantilla i com a objectiu prioritari s’ha marcat la permanència. “Durant aquestes dues temporades l’anterior entrenador David Ortiz ho ha fet molt bé, serà difícil de superar però penso que primer de tot hem d’aconseguir els 42 punts que sempre es diu que et donen la permanència a Lliga Nacional. A partir d’aquí no tanquem portes a res. Però primer s’han d’assolir els 42 punts”, remarca Salvador.

Aquesta temporada Pablo Salvador ha estat a l’entrenador del Juvenil B del Badalona amb èxit, assolint l’ascens a Lliga Nacional. El tècnic granollerí anteriorment havia dirigit d’altres conjunts dins l’estructura del Badalona i abans havia estat vinculat amb l’Atlètic Vallès. “És un orgull poder dirigir un equip com aquest a Lliga Nacional, per a mi això és un repte però també estar a la Lliga Nacional”, diu.

El nou Juvenil A jugarà el seu primer partit amistós la propera setmana amb l”objectiu de començar a planificar la propera temporada.

Edicions locals