Bloem Cafè Mollet, el teu frankfurt a totes hores

c. Gaietà Vínzia, 20 – Tel. 93 579 21 96Des de principis d’abril la nostra ciutat disposa d’un nou comerç de restauració. Bloem Cafè Mollet està situat al centre de Mollet i, a banda d’oferir una gran varietat de cafès i pastes artesanals per l’esmorzar i el berenar, s’han especialitzat en frankfurts. Frankurts, bratwursts, cervela i pikantwursts són algunes de les varietats que es poden degustar a Bloem Cafè Mollet acompanyats de les salses tradicionals, tomàquet picant o mostassa picant.

L’establiment gaudeix d’una decoració moderna amb menjador interior i terrassa. “Oferim els productes d’un establiment de frankfurts tradicional però amb un concepte més modern. No cal menjar-se l’entrepà a la barra, sinó que tenim taules per poder passar una bona estona amb un bon entrepà” explica Judith Godoy, propietària de l’establiment.

Les salsitxes estan fetes en balsera, és a dir, es fan amb oli perquè quedi feta per totes les seves parts, i no pas bullides. Amb aquesta tècnica s’aconsegueix obtenir el màxim sabor per poder gaudir d’un frankfurt de qualitat. A banda de frankfurts, a l’establiment també ofereixen tot tipus d’entrepants calents i freds. Bloem Cafè  Mollet es pot visitar des de les 6 del matí fins les 11 de la nit durant tots els dies de la setmana.

Edicions locals