Arriba el Campus d'Estiu Ca n'Arimon

El centre t'ofereix l'oportunitat de gaudir de l'estiu al costat dels millors professionals.

Com cada estiu i fruit de l’èxit assolit els últims anys, el Centre Municipal d’Esport i Salut Ca n’Arimon organitza una nova edició del seu Campus d’Estiu dirigit a joves d’entre 3 i 15 anys.

El campus començarà el 25 de juny i acabarà el 10 de setembre. El centre dividirà als nens i nenes en quatre franges segons les seves edats: petits (3-5 anys), mitjans (6-9 anys), grans (10-12 anys) i juniors (13-15 anys). El centre també ofereix serveis d’acollida en diversos horaris, menjador i menjador tupper. Els socis, i les famílies que apuntin a més d’un nen, tindran importants descomptes en el preu de la inscripció.

Els joves que s’apuntin podran utilitzar el pavelló, les pistes exteriors de ciment i herba, les piscines i dues sales de pilates. En aquests espais el nens i nenes jugaran a futbol, bàsquet, voleibol, hoquei, bàdminton, tennis, activitats aquàtiques, jocs populars, etc.

L’esport serà el gran protagonista del campus tot i que hi també hauran altres activitats com manualitats, tallers culinaris, psicomotricitat o excursions pels parcs de la ciutat. La gran novetat d’enguany és que les activitats de cada setmana giraran entorn una temàtica diferent: circ, dibuixos animats, cine, olimpíades, jocs d’aigua, jocs populars, cultures i música, material reutilitzable, jocs de taula, teatre i detectius.

Per a més informació sobre el campus o bé per fer efectiva la vostra inscripció només cal que truqueu al 93.570.60.97 o bé us adreceu a la recepció de l’equipament.

Edicions locals