Èxit de participació en el primer cap de setmana de ‘Mollet és Fira’

Durant tot el cap de setmana els comerciants de la ciutat dedicats al sector de la restauració han ofert els seus productes a la ciutadania acompanyats de promocions.

El primer cap de setmana de ‘Mollet és Fira’ dedicat a l’alimentació ha acollit a centenars de molletans i persones d’altres municipis que han volgut conèixer els productes alimentaris dels establiments de la nostra ciutat. Desenes de parades es van situar al voltant del Mercat Municipal per oferir els seus productes a un preu molt competitiu entre tots els visitants.  També, els restaurants i bars de la ciutat han ofert un menú especial per a infants i adults i la ‘Rua de Tapes’.

Diumenge, la celebració de la fira va coincidir amb la ‘Festa de l’esport al carrer’ el 'Mercadet de col·leccionistes' i la '20a mostra de catifes de flors', fet que va provocar que la ciutat s’omplís de gent per participar també en aquesta iniciativa. Per la tarda els Castellers de Mollet van estar presents a la plaça Prat de la Riba i la Societat Coral El Clavell va oferir un concert de Pasqua a l’església de Sant Vicenç.

‘Mollet és Fira’ està dividida en quatre fires sectorials. Durant el primer cap de setmana ha tingut lloc ‘Mollet és Gourmet’, el cap de setmana vinent serà el torn de ‘Mollet és Qualitat de Vida’ i encara restaran ‘Mollet és Motor' (15 i 16 de juny) i ‘Mollet és Comerç’ (29 i 30 de juny).


‘Mollet és Fira’, a banda dels caps de setmana amb activitats i exposicions al carrer, disposa de tres campanyes promocionals amb grans beneficis per a tots els participants: el ‘Gran sorteig Mollet és Fira’, el ‘Rasca i guanya’ i el ‘Posa’t en Forma’.


Gran sorteig Mollet és Fira
De l'1 al 26 de juny, els comerços de la ciutat adherits a aquesta campanya sortejaran 6.000 euros per fer compres a la ciutat, repartits en 500 euros al mes. Per participar cal omplir la targeta que es trobarà als establiments participants (es necessita el segell de 3 establiments. El segell s'aconsegueix fent una compra) i dipositar-la a les urnes que hi haurà a cada establiment, abans del dimecres 26 de juny, a les 8 del vespre. El premi de 6.000 euros està subjecte als requeriments de la normativa fiscal actual.
El sorteig es farà el dia 29 de juny, a les 7 de la tarda, a la pl. Catalunya.
 
Rasca i guanya
A partir del 15 de juny i fins a esgotar existències, els comerços de Mollet regalen milers de premis directes. Per cada compra als establiments participants, els clients podran aconseguir un 'rasca i guanya'. Hi ha en joc més de 17.000 premis directes. Cada premi s'haurà de bescanviar a l'establiment indicat al val premiat. D’aquesta manera, també s’aconsegueix la mobilitat dels compradors entre tots els comerços i barris de Mollet.
 
Posa’t en forma
A partir del 7 de juny i fins a esgotar existències, els establiments adherits a la campanya regalaran als seus clients (per una compra mínima) entrades gratuïtes vàlides per a qualsevol dels centres esportius que participen en la promoció (Ca n’Arimon, Can Pantiquet, Olímpic, Sport Paradise).


Edicions locals