58 persones de Mollet han treballat en el Circuit de Catalunya i els X Games

L’Ajuntament de Mollet, a través de l’Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i l’ocupació (EMFO), s’ha encarregat de fer els processos de selecció de personal de Mollet per a aquests esdeveniments esportius.

Al mes de febrer es va iniciar el procés de selecció per al personal que requereix un esdeveniment com és la Fórmula 1. Per cobrir totes les necessitats, les empreses encarregades dels recursos humans van contactar amb EMFO un any més per organitzar la selecció del personal pel que fa a la població de Mollet.

Enguany només es comptava amb 25 places per a la feina d’auxiliar de serveis per Mollet, ja que l’empresa va apostar per tornar a contractar a aquelles persones que en les edicions anteriors es van mostrar compromeses, motivades i amb una actitud molt professional.

Finalment han estat contractades 58 persones de  Mollet per a serveis d’atenció i seguretat durant la Fórmula 1. Aquestes persones també han treballat en els X Games de Barcelona.

Aquest és el 8è any consecutiu (des de 2006) que EMFO col•labora amb les empreses VSS i Inspección y Mantenimiento per a la contractació de personal per a treballar al Circuit de Catalunya de Fórmula 1, MotoGP i altres esdeveniments esportius. EMFO s’encarrega de convocar els candidats interessats a les  entrevistes amb els responsables de recursos humans que es realitzen a les mateixes instal·lacions d’EMFO.

Edicions locals