L’Obra Social ‘La Caixa’ dóna 3.500 euros a l’associació ADIMO

Dijous es va fer efectiva la donació de 3.500 euros per part de l’Obra Social ‘La Caixa’ a l’Associació de  Disminuïts Físics i Sensorials de Mollet. Els diners estan destinats al desenvolupament dels 4 nivells dels cursos de llengua de signes que l’associació realitza al nostre municipi.

La responsable de l’Obra Social a Mollet, la Marta Manent, ha explicat que “cada any és una mica més complicat decidir les ajudes però ja portem 3 anys col·laborant amb ADIMO i enguany també volíem fer una aportació”.

De la seva banda, el president d’ADIMO, Jaume Girbau, s’ha mostrat molt agraït amb l’entitat bancària tot i que “només és una quarta part dels diners que necessitem i haurem de buscar altres iniciatives com loteries o patrocinadors per poder cobrir el cost dels cursos”. Girbau també explicava que “encara no hem cobrat la subvenció de l’ajuntament de l’any passat i encara no sabem res d’enguany. És el moment de reinventar-nos o morir”. El president també apuntava que l’ensenyament de la llengua de signes s’hauria de fer des de les escoles. “La llengua de signes està molt viva i cal seguir fomentant-la”.

A partir de setembre s’obriran les convocatòries per als cursos que es desenvoluparan al Centre Cívic de Can Pantiquet.

Edicions locals