L’Hospital de Mollet celebra el Dia Mundial del Medi Ambient

L’Hospital de Mollet rebia dimecres, Dia Mundial del Medi Ambient, la certificació ISO 50001 de Sistemes de Gestió Energètica per part d’AENOR, l’Associació Espanyola de Normalització i Certificació. L’entrega es feia efectiva en el marc d’una jornada d’eficiència energètica amb especialistes de les principals institucions referents en matèria de gestió ambiental i eficiència energètica. L’objectiu de la jornada ha estat debatre sobre la situació actual i presentar diversos casos pràctics. L’activitat es desenvolupa en el marc del Dia Mundial del Medi Ambient.

També, durant tot el dia s'ha instal·lat un estand davant del mostrador de Consultes Externes on diferents professionals de la institució han donat informació, jocs per als més petits, i diferents elements de publicitat i merchandising sobre temes relacionats amb el medi ambient, la correcta gestió de recursos i l’eficiència energètica.

L'activitat s'afegeix a la III Setmana de la Salut i el Medi Ambient de la Fundació Sanitària de Mollet que ha inclòs l'organització de la III Caminada Popular a Gallecs, que va tenir lloc el passat diumenge 26 de maig.

Edicions locals