Arriba el 6è cicle de música ‘Divendres al Jardinet’

Divendres s’inicien els concerts al Jardí del Casal Cultural amb ‘Bikimel’.


Durant els tres propers divendres del mes de juny el Casal Cultural ofereix tres concerts en el marc del 6è cicle de música ‘Divendres al Jardinet’. ‘Bikimel’, la primera proposta musical del cicle, presentarà divendres el seu últim treball basat en “una recuperació de la cançó medieval”.

Divendres 14 serà el torn del grup ‘MiNE!’ que planteja “un so arriscat proper al nou rock americà i una posada en escena molt treballada”.

 El concert de cloenda del cicle anirà a càrrec dels molletans ‘KOH’ que “pujaran  a l’escenari amb el seu nou espectacle que gira a l’entorn de la figura d’Elvis Presley’. El cartell d’enguany, com en les altres edicions, està dissenyat pel molletà Xavier Clavijo.

L’entrada a cadascun dels concerts és de 5 euros i també està a la venda un abonament, al preu de 10 euros, per als tres concerts.

Els ‘Divendres al Jardinet’ és una activitat organitzada des del Casal Cultural, amb la col·laboració del programa musical de Ràdio Mollet ‘Sona Aquí’, i l’objectiu és oferir una proposta cultural i musical en directe per a les nits d’estiu, i sense ànim de lucre.

Edicions locals