Ja es poden entregar els dissenys pel Concurs de cartells de la Festa Major

Fins el 28 de juny els dissenyadors o les persones amb estudis de disseny professionals vinculats a la ciutat podran entregar els seus treballs.

El Concurs de cartells de la Festa Major de Mollet 2013, amb un premi de 1.000 euros, serveix per escollir la imatge de la festa, és a dir, el cartell de la Festa Major i tota la línia gràfica que se’n desprèn (programa, programa de butxaca, banderola, pancarta, pàgina web...). Els criteris de valoració de la imatge seran la originalitat, la creativitat, la inclusió d’elements vinculats a la festa (com les colles de Morats i Torrats, les activitats tradicionals, les entitats...) i la qualitat de la resta d’elements.

Poden participar en aquest concurs aquells dissenyadors o estudis de disseny professionals, vinculats a la ciutat de Mollet. El guanyador/a també s’encarregarà de les diferents aplicacions del disseny guanyador per tal de fer difusió i publicitat de la Festa Major 2013.

El Jurat del concurs estarà format pel regidor/a de Cultura de l’Ajuntament, un tècnic de Cultura, dos membres de la Comissió de la Festa Major, un representant dels mitjans de comunicació locals, un membre del Museu Abelló i un membre de cada una de les colles de Morats i Torrats.

L’Ajuntament també ha publicat els criteris per atorgar el servei de bar i de gots durant la Festa Major 2013 a entitats de la ciutat. Es permetrà muntar, com a màxim dos bars al parc de Can Mulà i un a l’envelat. Les entitats interessades poden presentar la seva sol•licitud entre els dies 14 i 28 de juny.

Edicions locals