Josep Monràs reclama solucions a Renfe

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, reclama a Rodalies de Renfe resposta per a les greus deficiències de l’Estació de Mollet-Sant Fost.

Monràs, ha adreçat una carta al director de Rodalies de Renfe a Catalunya, Miguel Pérez, en què posa de manifest el malestar de l’Ajuntament i els veïns per les nombroses deficiències de l’Estació de França (Mollet-Sant Fost).

L’alcalde reclama solucions a Renfe per millorar les greus deficiències que considera “inexplicables i injustificables” per a una estació de la importància d’aquesta, en un municipi de més de 52.000 habitants i en una línia de Rodalies molt transitada per la qual hi passen 3 línies (R 2, R 2 nord i R8).

Així, Monràs reclama solució al fet que l’estació no compti amb lavabos públics més enllà dels que té el bar, el qual porta setmanes tancat deixant els usuaris sense aquest servei. Una altra queixa recurrent entre els usuaris és que, des d’aquest mes de maig, no hi ha servei de taquilles i les màquines expenedores de bitllets no retornen canvi, fet que fa molt difícil la comprar del bitllet i comporta un greu malestar entre els usuaris. Una altra deficiència greu que denuncia l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, és que els dies festius l’edifici de l’estació roman tancat i, per tant, no es poden comprar ni validar els bitllets des de l’andana de Barcelona.

Un altre paquet de queixes recurrents, que l’Ajunta-ment ja ha traslladat als responsables de Renfe en nombroses ocasions, fa referència a la manca d’accessibilitat per accedir a la via de Granollers i els greus perills de seguretat que això comporta, ja que l’única manera d’accedir-hi és travessant les vies.

Per tot això, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, demana amb urgència solucions als problemes concrets de servei deficient i als problemes de seguretat que té aquesta estació.

Edicions locals