Canvi d’una canonada al carrer Vínzia

A causa d’unes fuites d’aigua durant els darrers dies, dimecres l’Ajuntament va iniciar les obres per arreglar la xarxa d’aigua al carrer Gaietà Vínzia.

El carrer Gaietà Vínzia ha patit, durant els darrers dies, diverses fuites d’aigua. L’última de les fuites es va produir durant la nit de dimarts a dimecres i ha provocat talls en el subministrament d’aigua potable fins a les 3 de la matinada a diversos edificis del carrer.

Per solucionar el problema, l’Ajuntament va començar dimecres les obres per substituir la canonada al tram entre els carrers de Granada i via de Ronda. Aquestes obres estaven previstes realitzar en diverses fades però degut a les darreres incidències la substitució de la canonada de fibrociment es farà de cop en tot el tram.

El primer que faran els operaris és instal·lar escomeses provisionals en superfície per de garantir que durant les obres no hi tornin haver fuites i es puguin fer només amb talls puntuals del subministrament, que seran degudament informats al veïnat.

Edicions locals