ICV-EUiA creu que Mollet necessita un canvi polític

La coalició valora el cessament de Montserrat Tura i Ester Safont com “símptomes evidents de la necessitat de canvi que té la ciutat i tota la societat”.

ICV-EUiA valora la renúncia a la presidència d’honor del PSC de Mollet, Montserrat Tura, i de la regidora socialista, Ester Safont, com una mostra del “procés de canvi polític que està vivint la nostra societat”. Segons la portaveu d’ICV-EUiA, Marina Escribano, “les actituds de Safont i Tura son valentes i ajudarien a aquest procés de canvi si serveixen per explicar els errors que els van fer recolzar durant molts anys  les polítiques que ens han portat a aquesta crisi”. Per a la portaveu de La Coalició “aquestes correccions són necessàries i ajuden a que neixin propostes noves que són el que veritablement el poble reclama”.

Segons la coalició ICV-EUiA Mollet “la crisi i la seva gestió per part dels governants marca una línia vermella que divideix a la societat entre aquells que volen mantenir l’’status quo’ de l’època de la bombolla i aquells, indignants, desencantats, que volen un canvi radical del model polític i avançar cap a un nou escenari on hi hagi una veritable democràcia i oportunitats socials i econòmiques per a la gran majoria de la societat”.

La coalició creu que a la nostra ciutat, durant els últims anys, s’ha produït un “procés de desindustrialització generalitzat” i s’ha “destruït el teixit comercial”. Aquest fet, sumat a la proposta de l’alcalde a l’inici del mandat de pujar-se un 30% , provoca a la ciutat un “esgotament del model polític del que les desercions de Safont i Tura són només símptomes superficials”.

Edicions locals