Torna ‘Mollet és Fira’ amb la mostra dedicada al sector del motor

El proper cap de setmana, dies 15 i 16 juny, se celebra una nova edició de Mollet és Fira, dedicada al sector de l’automoció. La mostra s’instal•larà a l’avinguda de la Llibertat i comptarà amb concessionaris, empreses dedicades a la venda d’accessoris i

Aquesta és la tercera de les mostres sectorials que formen Mollet és Fira, la nova proposta de fires comercials amb l’objectiu de fer front a la crisi i aconseguir la màxima participació del comerç local.

Mollet és Motor se celebrarà aquest cap de setmana, tot coincidint amb el Gran Premi de Moto GP al Circuit de Catalunya. Mollet és Motor compta amb la participació de 20 empreses i 7 entitats relacionades amb el món del motor. A més, també s’instal•larà a l’avinguda de la Llibertat una petita zona de venda i degustació de productes d’alimentació, amb la participació de 4 establiments de la ciutat.

La fira Mollet és Motor és una fira de mostra i de venda on, a banda dels concessionaris que mostraran els seus vehicles, també s’hi podrà comprar diferents productes com roba i complements, accessoris, llibres, tapisseria, aerografies i elements decoratius, llibres, miniatures....

Activitats paral·leles
Paral·lelament,  Mollet és Motor compta amb la participació de diferents entitats de la ciutat relacionades amb el món del motor que oferiran activitats. Així, es podrà visitar una col•lecció de motos antigues de Club Moto Escuderia Isern (el qual també farà portes obertes i visites guiades al Museu de la Moto); una exposició de fotografies històriques de Rabasa Derbi (Derbi Sport Club); recorreguts en moto per a la canalla (Club Diversos, Club Mercenarios i Club Sanglars); i l’emissió del GP de Motos (Motos Imperiales MC). També es podrà visitar l’exposició Dones, motor de canvi, que explica l’important paper que ha tingut la dona en el món del motor.

Comença la campanya Rasca i guanya
I des d’aquesta setmana, els establiments adherits a Mollet és Fira (més de 150) ja ofereixen als seus clients la nova promoció Rasca i guanya. Hi ha en joc més de 17.000 premis directes, que s’hauran de bescanviar en l’establiment indicat a cada val. Aquesta campanya té el doble objectiu de fidelitzar i aconseguir la mobilitat del client per tots els establiments i zones de la ciutat.


Edicions locals