Edu Fité, segon fitxatge del CF Mollet UE

El migcampista ofensiu del Cerdanyola arriba a Mollet per ajudar a l'equip de Claudio Festa.

El CF Mollet UE ha tancat la segona incorporació pel primer equip de cara a la propera temporada. Es tracta d'Edu Fité, un migcampista ofensiu que arriba a Mollet després d'una gran temporada al Cerdanyola, on ha aconseguit l'ascens a Tercera Divisió.


El nou jugador molletà ha decidit fitxar pel club molletà per tractar-se d’un “projecte il·lusionant a Primera Catalana”. “La Tercera Divisió i la Primera Catalana són força semblants. Em mou molt més el projecte i aquí a Mollet amb Claudio Festa ens agrada fer un joc de toc de pilota i vertical i això és el més important”, assegura el migcampista. A banda de tot això, el nou jugador del primer equip considera clau per assolir qualsevol èxit “la unió del vestidor, ho he viscut enguany al Cerdanyola i crec que aquí també la tindrem”.

Edu Fité és un jugador que destaca pel seu joc ofensiu al mig del camp, però també pot jugar a la banda esquerra. Abans de militar al Cerdanyola també havia jugat a l'Olesa de Montserrat de Primera Catalana, i al Ripollet i Sant Cugat de Territorial Preferent.

Edicions locals