Arriba el campus d'estiu del CF Mollet UE

Les inscripción són limitades fins el 28 de juny i es poden realitzar a la secretaria de les oficines del club.

Un any més, el CF Mollet UE organitza el seu campus d'estiu amb l'objectiu de continuar ensenyant futbol als joves d'entre 5 i 13 anys. Les sessions tindran lloc al Germans Gonzalvo de Mollet de l'1 al 26 de juliol. Els dimarts i els dijous els joves aniran a la piscina exterior del Complex Esportiu Ca n'Arimon de Mollet. Les inscripcions són limitades fins el 28 de juny i es poden realitzar a la secretaria de les oficines del club.


L’horari de les sessions serà de les 9 fins a les 13 hores, amb possibilitat de servei de d’acollida -de 8 a 9 hores- i servei de dinar -de 13 a 15 hores-. El campus d'estiu estarà dirigit pel coordinador de Futbol 7 Otger Canals. “Tenim entrenadors qualificats amb el primer i segon nivell d’entrenador. Volem que els joves millorin les seves condicions individuals, i que les puguin aplicar a la propera temporada”, explica Otger Canals.

Amb la inscripció al campus es donarà una equipació (samarreta i pantaló curt). Cal portar les botes, i els dies de piscina roba de bany i tovallola. Per a més informació us podeu adreçar a l’oficina de coordinació del club i preguntar per Otger Canals (de 17 a 20.30 hores) o bé al correu electrònic [email protected] 

Edicions locals